Notice: Undefined index: sgpb-is-active in /home/vandervenl/domains/voetbalschoolvandervelden.nl/public_html/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/PopupLoader.php on line 145
Voetbalschool van der Velden
VANDERVELDEN VOETBALSCHOOL
Ontdek je talent!

Wie ben ik

Wie is Stef van der Velden?

‘’De mens is geen machine’’

Toen ik vroeger begon met voetballen was het al gauw duidelijk dat ik talent had. Mooi natuurlijk want van jongs af aan was ik helemaal gek op het spelletje en nu mocht ik aan anderen laten zien hoe goed ik was en vooral heel veel trainen! En zo ging ik de jeugd door, ik mocht mijn kunsten laten zien bij allerlei betaalde voetbalclubs en het eerste elftal kwam in zicht. Maar in die periode maakte ik ook mee hoeveel invloed trainers kunnen hebben op je eigen ontwikkeling. Sommige trainers waren top, andere waren een stuk minder. De trainers die top waren wilden je als voetballer leren kennen. Wie is Stef en hoe kunnen we hem beter maken? De trainers die niet top waren hielden vast aan hun eigen methodes. Kom maar in ons malletje, wij kneden jou precies hetzelfde als de andere spelers om je heen. Maar geen speler is hetzelfde, iedere speler is uniek en iedere speler heeft wel een aspect waar hij in uitblinkt. De mens is toch geen machine?

Vanuit mijn passie voor voetbal en de ervaringen die ik heb gehad ben ik begonnen met mijn voetbalschool. Bij ons geen voorgevormde malletjes waar we de voetballers in stoppen. Bij ons ontdek je het unieke talent dat in je schuilt, bij ons ontdek je waar jij opvallend goed in bent. Maatwerk voor iedere voetballer. Want daar wordt je echt beter van! En op dat talent kun je trots zijn! Daar geloof ik in!

Ik hoop dat jullie mij na dit verhaal wat beter kennen. Meld je aan voor de voetbalschool, dan kan ik jou ook leren kennen en kunnen we samen werken aan jouw unieke voetbaltalent!