Notice: Undefined index: sgpb-is-active in /home/vandervenl/domains/voetbalschoolvandervelden.nl/public_html/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/PopupLoader.php on line 145
Voetbalschool van der Velden
VANDERVELDEN VOETBALSCHOOL
Ontdek je talent!

Werkwijze

Vanaf dit jaar slaan we een nieuwe weg in bij voetbalschool van der Velden. We hebben onze werkwijze veranderd. De werkwijze sluit aan bij de identiteit van ons bedrijf. Wij geloven dat wij doen waar wij opvallend goed in zijn, de bal ligt nu bij jou.

Talentherkenningsfase

Als je lid wordt van voetbalschool van der Velden start je met een talentherkenningsfase. In een periode van twee maanden doen we allerlei leuke voetbalvormen waarin de trainers je unieke voetbaltalent ontdekken. Dit is een fase van proberen en jezelf uitdagen. Aan het eind van de rit stellen de trainers vast op welke aspecten ze zich moeten richten om jou talent maximaal te ontwikkelen. Dit wordt gedaan aan de hand van de voetbal aspectenlijst.

Ontwikkelingsfase

Na het ontdekken van je unieke voetbaltalent wordt je ingedeeld in een groep. Ben jij bijvoorbeeld opvallend goed in je aanname, dan gaat onze trainer met je aan de slag om dat aspect nog beter te ontwikkelen. In de trainingen gaan we gericht trainen op de aanname en aan het eind van elke training wordt er een partij gespeeld waarin je kunt laten zien hoe jij je ontwikkeld hebt. Dit kan een kleine partij zijn van 4 tegen 4 of een partij op een groot veld 11 tegen 11. Zo geldt dit ook voor andere aspecten. Specifiek gericht op de aspecten waar jij opvallend goed in bent. Op deze manier proberen wij je talent maximaal te ontwikkelen. Dit is onze werkwijze en hier geloven wij in.

Ervaar onze werkwijze zelf en meld je nu aan bij voetbalschool van der Velden!