Notice: Undefined index: sgpb-is-active in /home/vandervenl/domains/voetbalschoolvandervelden.nl/public_html/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/PopupLoader.php on line 145
Voetbalschool van der Velden
VANDERVELDEN VOETBALSCHOOL
Ontdek je talent!

Werknemersprofiel

Enthousiaste trainers met oog voor het unieke talent van kinderen.
Ben jij in staat om te benoemen waar een voetballer opvallend goed in is. En vind jij het een uitdaging om samen met die voetballers een specifieke training op te stellen aan de hand van het unieke talent van de voetballer? Dan ben je bij voetbalschool van der Velden aan het juiste adres. Wij geven je de middelen om het unieke voetbaltalent te ontdekken en te ontwikkelen.

Wij geloven namelijk dat iedere voetballer unieke talenten heeft en hiermee van onschatbare waarde is voor zijn team. Om dit talent te ontdekken werken we met twee fases. De talentherkenningsfase en de ontwikkelingsfase. In de talentherkenningsfase gaan we samen met de speler op zoek naar zijn/haar unieke voetbaltalent. In de ontwikkelingsfase gaan we intensief aan de slag met het maximaal ontwikkelen van dit talent. Een talent waar je trots op kunt zijn, iets waar de speler opvallend goed in is!

Geloof jij ook in deze visie en deze werkwijze? Dan gaan we graag eens in gesprek om jou beter te leren kennen!

Stuur een mail naar stef@voetbalschoolvandervelden.nl

Vriendelijke groet,

Stef van der Velden