Notice: Undefined index: sgpb-is-active in /home/vandervenl/domains/voetbalschoolvandervelden.nl/public_html/wp-content/plugins/popup-builder/com/classes/PopupLoader.php on line 145
Voetbalschool van der Velden
VANDERVELDEN VOETBALSCHOOL
Ontdek je talent!

Visie

Wij geloven dat elke voetballer unieke talenten heeft. Anders gezegd, elke voetballer heeft iets waar hij opvallend goed in is. Ontdekken waar jij opvallend goed in bent, daar gaat het ons om. En om je unieke talent te ontdekken moet je kunnen uitproberen. Verdedigen of aanvallen, snelheid of een strakke pass, koppen of schieten, noem maar op! Wij stellen datgene waar jij opvallend goed in bent vast en dat levert iets heel moois op. Zelfvertrouwen en trots zijn op waar jij goed in bent.

Wij zien een wereld om ons heen die ingericht is op talent. Alleen als je talent hebt krijg je een kans om je te ontwikkelen bij een club. Hiermee wordt een hele grote groep voetballers niet gezien. Jonge voetballers die staan te popelen om zich te ontwikkelen. Maar veel te vaak gebeurt hier niks mee. Je unieke talent wordt niet door anderen gezien. Eeuwig zonde, want de voetballerij heeft juist behoefte aan verschillende talenten. Mensen die hun unieke talent inzetten voor het team en samen voor het kampioenschap gaan.